Редактор: e-mail: Снимка Фейсбук/Петър ВолгинИзвестен наш журналист разкритикува остро една от парламентарно

...
Редактор: e-mail: Снимка Фейсбук/Петър ВолгинИзвестен наш журналист разкритикува остро една от парламентарно
Коментари Харесай

Петър Волгин: Демократична България печели приза господари на мрънкането

Редактор: 

e-mail: 

Снимка Фейсбук/Петър Волгин

Известен наш публицист разкритикува остро една от парламентарно показаните партии. Колкото повече време минава, толкоз по-неясно става кои са " партиите на смяната " и кои са " партиите на статуквото ". Обаче безусловно съм сигурен коя политическа мощ печели наградата " господари на мрънкането ". Демократична България, несъмнено. Тия са постоянно недоволни, постоянно не са ги дооценили, постоянно са ги пренебрегнали. Такава брилянтна експертиза имали, пък все не им обръщали внимание. Мрън-мрън-мрън до края на света. А на всичкото от горната страна най-безсрамно лъготят, че не желали постове. Тези ли не желаят постове!? По-големи службогонци от членовете на политическия умнокрасивитет няма.

Това написа Петър Волгин в обществената мрежа.

Спомнете си ги от времето на предходната им коалиция с Борисов. Тогава се споделяха Реформаторски блок. Не съумяха да вземат и 10% на изборите през 2014 година, но прилапаха постове, все едно са спечелили безусловно болшинство. И по тази причина в този момент са толкоз ядосани. Очакваха, че от Има Такъв Народ ще ги обсипят с безчет оферти за министерски постове. Защото, нали, са страхотни експерти. По всичко. И откакто не се сбъднаха мокрите им сънища, почнаха с мрънкането. Явно гладът за постове замъглява и дребното останала мисъл, написа още Петър Волгин в персоналния си профил във фейсбук.



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР